Projektleder – Samtaleterapeut, Coach og Neurofeedbacktræner

Her møder du Pia der repræsenterer det ”grå guld” hos os og er hende der ”dimser” med indretningen og er den glade ejer af vores 2 kontorhunde. Pia går op i genbrug og elsker gode fund både til hjemmet, kontoret og hende selv. Vi har hende mistænkt for at have ADHD, men har affundet sig med lidt ”larm i butikken, når hun lander.”

Hun har igennem sin karriere været med til flere Turn Around opgaver, været salgschef og har altid interesseret sig for personlig udvikling og dynamikken imellem mennesker. Når du møder hende, er det enten ved en ”en til en” samtale, hvor der arbejdes med udfordringer som angst, stress eller diagnoser, hun er ligeledes ude i virksomheder med undervisning eller on the spot coaching/ træning.

Privat bor hun sammen med kontorhundene og interesserer sig brændende for det seneste indenfor hjerneforskning og sammenhængen imellem psyken og det fysiske.

Fagligt har hun uddannelser som køkkenleder med fokus på kostens indvirkning på helbredet, markedsøkonom, samtaleterapeut, coaching med afsæt i de kognitive metoder og er senest uddannet som neurofeedback træner.

Her kan du også bestille bogen ”Havde jeg for pokker brækket en arm” der handler om at leve med et skjult psykisk eller fysisk traume og er skrevet af Pia Mikkelsen, der selv har oplevet det på egen krop, samt cases fra samtaler med mennesker igennem årende, der også hver især har været ramt.

Bogen koster 189kr inkl. forsendelse.