Når I vælger et samarbejde med os, sætter vi en ære i at det både er fagligt stærkt funderet og personligt. Der vil altid være en forventningsafstemning og klar tale, hvor vi sammen får lavet en plan for det videre forløb.

Vi tror på en stærk faglig profil, der har gået vejen selv, har en anden gennemslagskraft og indsigt i hvad der skal til for at skabe positive resultater.

Derfor kan I ved at vælger os som HR -partner, trække på flere profil, uanset om det gælder opsigelser, sygesamtaler, teambuilding eller ledelsesudvikling.

Viden er magt, hvilket gør at fremsynede virksomheder ved de skal tiltrække dygtige og fagligt stærke profiler. Det handler derfor om at få omsat tanker til handling, så virksomheden fremstår så attraktiv som mulig.

Måden man kan sikre sig at man tiltrækker eller beholde stærke medarbejdere, er ved at tilbyde et spændende og attraktivt arbejdsmiljø, hvor den enkelte medarbejder føler sig både set og hørt og hvor der er mulighed for at udvikle sit potentiale.

Vi sørger altid for det rette match til opgaven, så I står så stærkt som muligt, i de udfordringer en turbulent hverdag byder på.

Da en fremmede udefra, ofte ser med nye øjne på de udfordringer og problematikker en virksomhed tumler med, kan et samarbejde være medvirkende til øget vækst og bedre trivsel iblandt med arbejderne.

Hvad kan vi tilbyde?

Der kan være et ønske om at klæde en leder bedre på, til at tackle strategiske tiltag, så som vækst, afskedigelser eller omorganisering af en organisation.

Hverdagen kan være så presset, at det er en udfordring for den enkelte leder at nå ud til de rette medarbejder og få omsat gode tanker til handling.

Her tilbyder vi både ledersparring og hjælp til implementering af strategiske tiltag på et mere lavpraktisk niveau.

Står virksomheden overfor udfordringer, som manglende kommunikation mellem afdelinger eller nyansættelser, der ændrer dynamikken i grupper, her kan vi tilbyde både sparring og teambuilding, hvor alle bliver bedre rustet til at se egne udfordringer og hjælp til at kunne byde positivt ind i et team.

Måske oplever I som virksomhed mange korte sygemeldinger grundet stress/ pres? Her kan hjælpen være individuelle ”en til en” samtaler, hvor medarbejderen udvikles både fagligt og personligt.

Det kan også være via intern undervisning i Personlig Effektivitet, hvor der stilles skarpt på at arbejde effektivt, skabe mere luft i kalenderen samt få mere balance imellem arbejde og privatliv.

Er der tale om en sælger med ”dørskræk” tilbyder vi salgsoptimering, hvor der er fokus på ”Hvad skal der til for at lykkedes med at….” Her tilbyder vi både ”on the spot” træning samt undervisning indenfor salg- service og personlige målsætninger.

Vi har hjulpet virksomheder med at eksekvere strategier, ansættelser og afskedigelser, samt samle op på medarbejdere, der følte sig fortabt i de forandringer, som nogle gange bliver iværksat hen over natten. Vi har gentagende gange været medvirkende til at en medarbejder valgte at se anderledes på sig selv og de opgaver vedkommende stod med.

Kickoffseminar, når der skulle pustes liv i en organisation som ”sov lidt i krogene” Her har vi været medvirkende til at sætte gang i egen reflektion og ansvarlighed, i forhold til selv at skabe den gode energi.

Kontakt os gerne, for mange snakker om forandringer, men få får det omsat og her kan vi være med til at tage de første skridt.

Håber vi ses, der er altid frisk kaffe ad libitum.