Projektleder – NLP coach – Mentor i forandring og selvledelse.

Lisette, der er lidt højere end de fleste, også når det gælder aktivitetsniveau og stemmeføring, man kan altid høre hvor Lisette er. Hun er altid i fuldt sving med en eller anden opgave, om det så er coaching indenfor trivsel og ændring af mindset eller hun lige har hjulpet en virksomhed med at få ansat en ny medarbejder.

Lisette brænder for at hjælpe mennesker videre igennem de udfordringer, som de måtte stå overfor og går langt for at de skal føle sig både set og hørt.

Lisette er opdraget i Salling Group og har her været igennem en hård skole, så hun ved hvad der skal til for at ”komme ud af hullerne” og skabe gode resultater.

Privat bor hun sammen med sin kæreste, der er højere end hende og sammen har de en flok skønne børn, der er godt på vej til at være voksne. Hun har nogle gange kontorhundene med hjemme på wellness ophold og uanset om man er hund eller menneske, kan man altid forvente at blive forkælet når man er i hænderne hos Lisette.

Rent fagligt har hun en del ledelseskurser, NLP coaching og flere års erfaring i at samarbejde med jobcentre. Hun skaber nogle gange jobs ud af det blå og har et stort netværk som hun trækker på.

Som en del af ”The Karma Crew” kan du finde hende midt i en coaching eller ude i en nordjysk virksomhed, hvor hun lige har et tilbud de ikke kan modstå.

Du kan kontakte Lisette på mail lisette@karmacompany.dk