Her ser du vores nysgerrige bogorm, flittige coach og dyreelsker.

Charlie er super netværker, der sætter en stor ære i at finde det rette match, når virksomheder skal have en kandidat eller der skal sættes ind i forhold til trivsel, motivation eller noget helt tredje.

Hendes uddannelsesmæssige baggrund spænder bredt fra socialrådgiver, master i socialt entreprenørskab, ledelse i praksis, Life- & Business coach og hendes to hjertebørn; skyggecoaching og enneagrammet. Derforuden har Charlie altid interesseret sig for menneskets mentale helbred, personlig udvikling og det relationelle, hvilket gør at hendes faglige viden er både bred og dyb.

Når du kommer til samtale med Charlie, er hun altid 100% nærværende og trækker på sin store erfaring med mennesker, hvilket mærkes under samtalen.

Privat bor Charlie i bofællesskab med sin datter og søn, deres ”Formel Ét” labrador hund og den røde forvirrede kat.

Hvis det er rigtigt, det man siger, at man vælger hund efter egen personlighed, så passer husdyrene godt på Charlie, hun er både et kærligt familiemenneske -der elsker mad lidt for højt- og kan lide tempo.

Som kollega, bestræber Charlie sig på at være ærlig, hjertevarm og direkte. Præcis som hun også møder de mennesker, der træder ind ad døren til KarmaCompany. Her må du forvente at få en ærlige, konstruktivt og hverdags relevant samtaler.

Hun elsker hyggelig indretning, æstetik og sine kollegaers filurligheder. Hører du et højt latterudbrud i huset, kan du næsten være sikker på det er Charlie.